Godt og vel 20 personer havde tilmeldt sig DBO´s Slalom Camp i samarbejde med Mikkel Asmussen Og World Cup Sejleren Kurosh Kiani. Vanen tro ville vinden ikke rigtig spille med, men i det mindste havde vi høj sol og 16-18 grader både lørdag og søndag.

Mange af deltagerne havde dog luret, at der ville være vind fredag eftermiddag, og valgte at køre hjemmefra således at de kunne få sejlet fredag eftermiddag og aften. Det var derfor nogle veloplagte deltagere som mødte op lørdag morgen hos West Wind syd i Hvide Sande.

Lørdagen gik med en grundig gennemgang af hvorledes man trimmer sit board og rig bedste muligt. Under gennemgangen fik deltagerne god mulighed for at stille relevante spørgsmål til de to instruktører. Efterfølgende riggede alle deltagere deres grej op, og alt blev tunet og trimmet. Det så ud til at mange var glade for at få en grundig gennemgang af deres sejl og board.

Lørdag aften var der middag på restaurant Europa i Hvide Sande, som leverede en solid Wienerschnitzel  med champignon sovs og fritter til. Der blev fortalt lidt røverhistorier fra de varme lande, som blev skyllet ned med et par øl.

Søndag stod den på finne snak, taktik på slalombanen og jibes. Lige som lørdag ville vejrguderne ikke rigtig spille med hvad angik vind, så vi arbejdede mest med den teoretiske del.
Vi sluttede lidt over kl  16.00, og kl 16:25 blæste det ca 8-10 ms. Hvad skal man sige ?!?!?!?!?! De der var blevet fik mulighed for at teste det nye trim og nød et par timers windsurfing i høj sol.

Alt i alt en vellykket camp med en masse glade mennesker.

Der skal lyde en stor tak til Henrik og Katy fra West Wind Syd for at stille deres faciliteter til rådighed, specielt var der mange af deltagerne der var meget begejstrede for Katy´s pølsevogn. Er ikke sikker på at vi kunne have klaret os uden.

Der findes flere billeder og video på Slalom Campen’s Facebook side.

De bedste vind hilsener fra Kurosh og Mikkel