Young Gun Cup blev afviklet i fantastisk flot vejr med både fin vind og sol. De 22 deltagende windsurfere sejlede i tre grupper, A – gruppen med max 5 kvm sejl, B gruppen med max 6,5 kvm sejl og C gruppen med max 8 kvm sejl.
A – gruppen fik sejlet 4 gode sejladser og B og C gruppen fik sejlet 6 sejladser. Banen var en halvvindsbane som var udlagt i det skønne område mellem Skrillinge Strand og Fænø. Banen var lagt så startende var sejlende starter, hvilket var en udfordring for mange af surferne i starten, men hen over dagen blev de mere dus med den form for start. Der var endda flotte “skudstarter” i både B og C gruppen.

Midt på dagen blev der holdt en tiltrængt pause hvor surferne bl.a. hyggede sig sig med en god grillpølse fra den lokale Middelfart slagter.

Den altoverskyggende fællesnævner ved Young Gun Cup er ”Den Gode Oplevelse”. Det vil sige at alle, – både børn og forældre – og officials – skal kunne tage hjem efter en Young Gun Cup med godt humør og med lyst til at komme igen.

Der var fine pokaler til de tre bedste i hver gruppe, og en fin medalje til ALLE surfere i A Gruppen. Herudover var der en fin gave til hver deltager sponsoreret af Neil Pryde Danmark, Intersurf, Surfline Egå og Surf & Ski Odense.

Middelfart Sejlklub Windsurfinggrupper er allerede nu ved at samle energi, godt humør, flere surfere m.v. så vi kan blive klar til næste års Young Gun Cup i Middelfart samme weekend (lørdag d. 23. juni 2012).

Se mere, billeder, film mv. på siden her.

Top 3 resultater i de forskellige klasser er som følger:

Top 3 i A klassen – max 5 m2 sejl:

  1. Laus Salamon Pedersen / Middelfart Sejlklub
  2. Sebastian Jepsen / Juelsminde Sejlklub
  3. Mads Andersen / Middelfart Sejlklub

Top 3 i B klassen – max 6,5 m2 sejl:

  1. Casper Jepsen / Juelsminde Sejlklub
  2. Casper Sloth / Juelsminde Sejlklub
  3. Caroline Hjerrild / Juelsminde Sejlklub

Top 3 i C klassen – max 8 m2 sejl:

  1. Jan Dyrholm Madsen / Skive Windsurf Klub
  2. Magnus Wittrup / Juelsminde Sejlklub
  3. Nicklas Borgen / Skive Windsurf Klub