Young Gun Cup ( Mini Fur) blev traditionen tro afholdt på Solskins øen Fur. Vejret var det smukkeste August vejr og vinden var let fra Øst.
Der var deltager fra flere steder i landet og 7 deltager havde meldt sig til stævnet. Ikke stort antal i forhold til tidligere, men pænt fremmøde med en dag så lidt vind i vente.

Startprocedurer og banen blev gennemgået grundigt inden første sejlads og kl.11.45 blev den første sejlads skudt i gang.

Der blev afviklet 3 sejladser for alle 3 grupper (A, B og C) på en halvvindsbane, som var lagt ud fra Fur sejlklub Deltagerne skulle sejle rundt om et rev ” Mini Fur” og der var forskellige udfordringer i form at skulle sejle halvvind, læns og ikke mindst et langt kryds mod mål. Vi gennemførte to hurtige sejladser inden middag og en efterfølgende inden vinden løjet helt af.

Den tiltrængte frokost stod Bruno fra SKIW for og der var trængsel ved grillen – alle fik stillet sulten og tørsten og var igen klar til et race.

Efter 3. sejlads faldt vinden og det blev besluttet at afblæse kapsejladsen. Der var dog endnu energi i de unge deltagere og en Padle surf konkurrence blev arrangeret.

Den altoverskyggende fællesnævner ved YOUG GUN CUP er ”Den Gode Oplevelse”. Det vil sige at alle, – både børn og forældre – og officials – skal kunne tage hjem efter en YOUNG GUN CUP med godt humør og med lyst til at komme igen.

Der var præmier til alle deltagere, sponseret af NielPryde, Jyske Bank.

Gruppe A. Race 1 Race 2 Race 3 Total Samlet placering.
Sebastian Jepsen DNS 1 1 4 1
           
Gruppe B.          
Casper Sloth 1 1 2 4 1
Kasper Petersen 2 3 1 6 2
Caroline Hjerrild 3 2 4 9 3
Niklas Lillelund 4 4 3 11 4
Mads Jønsson 5 5 DNS 15 5
Simon Witte 6 DNS DNS 17 6
           
Gruppe C.          
Casper Jepsen 1 1 1 3 1


Tak til alle deltagere og medhjælpere for en super dag og på gensyn næste år.

SKIW