Årets 6. Young Gun Cup blev i weekenden afviklet i Juelsminde. 26 unge windsurfere havde fundet vejen til Juelsminde, og de var fordelt jævnt i A, B og C klassen.

Der var fin vind og solskin det meste af dagen, så der var mulighed for at afvikle hele 7 sejladser. Midt på dagen blev der holdt en tiltrængt pause med kylling og pølser fra grillen samt hygge på Juelsminde sejlklubs nye store terrasse. Det var dejligt at opleve nogen glade og positive børn som tager sig pænt af hinanden.

Nogle af windsurferene havde deres debut i kapsejllads i weekenden, og de kunne gå hjem med en god oplevelse i bagagen. Det var flot at opleve at f.eks. Frederik Poser fra Nyborg var allene afsted med 5 unge surfere. Der er ingen tvivl om at de unge er glade for så ung en træner og flot at Frederik deler ud af det han kan. Fra Juelsminde Sejlklub var det Søren og Åge Buhl der styrede “slagets gang” på banen. Søren og Åge Buhl er også unge dygtige windsurfere som de unge er meget glade for og har stor respekt for.

Top 3 i A klassen

Vi håber at alle, – både børn og forældre- og officials- kunne tage hjem efter en vellykket Young Gun Cup med godt humør og med lyst til at komme igen.
 
Der var fine polkaler til de 3 bedste i hver gruppe. Herudover var der lodtræknings præmier til alle. Tak til de mange sponsorer.

Top 3 i A klassen – max 5 m2 sejl:

  1. William B. Levy, Juelsminde
  2. Oliver Walbum, Nivå
  3. Sebastian Jepsen, Juelsminde
Top 3 i B klassen

Top 3 i B klassen – max 6.2 m2 sejl:

  1. Niclas Lillelund, Skive
  2. Casper Sloth, Juelsminde
  3. Natasha Schaloffsky, Nivå

Top 3 i C klassen


Top 3 i C klassen – max 8 m2 sejl:

  1. Mads Jepsen, Juelsminde
  2. Niclas Borgen, Skive
  3. Magnus Wittrup, Juelsminde

Med venlig hilsen Juelsminde Sejlklub & Marianne Jepsen