Danmarks Mesterskaberne i Formula Windsurfing skal stå i Skælskør og det bliver som sagt spæk fyldt med

DM i Skælskør 2011

spænding om hvem der bliver den bedste på den Danske Rangliste i alle klasser. Men den største sejr bliver nu den over dem alle – nemlig Overall. I toppen af ranglisten vil er der nemlig ikke mange points forskel mellem deltagerne, og alt kan ændre sig.

Udover at der sejles Formula, sejles der også mange andre bådtyper, hvilket gør stævnet til et af de store her i Danmark. Så der vil være noget at opleve, og vi kommer nok også til at dele bane med netop en anden båd-type, ligesom vi gjorde sidste år. Ligeledes vil der også blive uddelt sodavand som smagsprøve ved registrering.

Lørdag aften er der buffet for kun 75 kr. og der vil i den forbindelse være lodtrækningspremier til deltagerne. Såfremt deltagerne ikke er tilstede ved lodtrækningen, trækkes en ny vinder. Måske er du den heldige.

Så udover at vi alle håber på perfekt Formula vejr, hvor vind og solskin spiller på samme hold, så bliver det også en rigtig hyggelig omgang. Du kan stadig nå at tilmelde dig på HarboeCups egen side: www.harboecup.dk 

Vi ses på vandet 🙂