Venø_2013_1Vejret var endnu engang med Young Gun cup på Venø. Høj solskin, 6-8 m/s fra NV, rigtig gode forhold til at afvikle den anden afdeling af YGC. 11 friske piger og drenge fordelt på 4 klubber havde valg at bruge deres søndag på dette. De 3 første sejladser blev gennemført i planings vind for de fleste. Middagspausen blev brugt til at fylde depoterne op med en friske lavet chilli con carne leveret af Venø Efterskole, der var både til deltager og forældre. Eftermiddagen bød på endnu 3 sejladser med fuld tryk på.

I A-klassen viste Sebastian Jepsen stabilt windsurfing og tog sig af samtlige 6 sejladser. I samme række skal nævnes Louise Ballebye der kun har windsurfet i under et år og aldrig prøvet at sejle konkurrence. Hun viste stor figther vilje og tog mange erfaringer med sig.

B-rækken havde tre deltager hvor Jonas viste fint windsurfing ved at lave flere rigtig gode stater. Anders og Emil kæmpede en flot kamp dagen igennem Anders til sidst fik mast sVenø_2013_2ig foran Emil. Bestemt nogle drenge der giver den god gas på vandet.

En meget stærkt besat C-række, med mange tætte og flotte starter hvor alle viste, at der er et rigtig fint potentiale for fremtiden. Mads viste rutine og overskud men han fik kamp fra flere sider. Hele det øvrige felt på 6 sejlere gav den fuld gas og havde mange tætte heats. Magnus og Casper løb dog til sidst med 2 og 3 pladsen, men ikke lagt efter fulgte Nicklas, Mads Dahl, Casper S og Caroline.Venø_2013_3

Med trætte arme og solbrune kinder sluttede dagen på Venø Efterskole med gode historier, lodtrækningspræmier og medaljeoverrækkelse. Flere billeder fra dagens kan ses på www.facebook.com/venøwaterstarsVenø_2013_4Venø_2013_5