Med udsigt til en lidt tvivlsom lørdag med let vind blev formulasejlere og stævneledelse positivt overrasket med omend ØBKspringene bygevind fra syd- så trods alt vind til 4 starter og 3 sejladser hvoraf kun 2 blev tællende. En sejlads blev skudt af lige inden de hurtigste sejlere havde nået bundmærket på anden omgang.
Kruppa, DEN4  tog sejren i anden gældende formularæs, men måtte se sig slået i det første race af DEN-173, “Mr. Røgild” som 1’er mens 2. Pladsen blev snuppet af upcoming talent DEN-80 – nyborgdrengen Frederik Poser.
Sebastian Kornums fravær pga. deltagelse i EM giver dog ikke anledning til at ændre på den samlede solide føring i Formula ranglisten.

Søndag var der håb om vind til slalom og trods svingende retning, byger og varierende vind lykkedes det at gennemføre 3 slalomserier.
Slalomkanonen DEN-11 “Julle” fik kamp til stregen fra de andre topsejlere med mest pres fra Røgild. 2 sejre til DEN-11 og en enkelt til DEN-173. Der blev sejlet primært på de større boards og med sejl fra 9.5m2og ned til 7.8m2.

Herefter truede stævneledelsen med endnu en formulasejlads men droppede det igen da de fleste sejlere efterhånden havde arme der kunne nå anklerne i oprejst stilling.

Stor tak til alle parter for god stemning og kampgejst. Ros til arrangører og banefolk – det var ikke lette forhold og afvikle sejladserne under.

Vi ses i Køge til næste ‘battle’ D. 14.9 -der er bestilt stiv kuling fra sydøst.

Bill Frederiksen / DEN-914