skive_2_010320113

Ringkøbing Sejlklub og DBO byder velkommen til fælles ranglistestævne for formula/slalom og wave/freestyle fra d. 12-14/9 i Ringkøbing og Hvide Sande

 

Det har længe været vores ønske at få større volumen og afholde stævner, hvor alle discipliner er repræsenteret, og nu er tiden inde til at få indkaldt tropperne. Ringkøbing Fjord og Hvide Sande er kendte destinationer for DBO’s stævner, og med Ringkøbing Sejlklub som arrangør er vi sikret medvind i det vestjyske.

Wave/freestyle starter allerede fredag d. 12/9 og har således en dag mere til rådighed. Formula/slalom starter lørdag d. 13/9. Wavedelen af stævnet kommer til at foregå på Vesterhavet omkring Hvide Sande – freestyle, formula og slalom finder så vidt muligt sted ud for Ringkøbing Sejlklub, hvor der er gode faciliteter til oprigning, toiletter, badeforhold etc. Lørdag aften er der fællesspisning i Ringkøbing Sejlklubs klubhus kl. 19.30. Der er desuden mulighed for at købe frokost og morgenmad til en fornuftig pris alle dage.

Hvis du vil deltage i fællesspisning lørdag d. 13/9, skal du sende en mail til Thomas Kronborg fra Ringkøbing Sejlklub på: thkha@vestas.com

Tilmelding til stævnet foregår via DBO-shoppen: https://dbo.dk/?page_id=478 og Notice of Race for formula/slalom findes her: https://dbo.dk/?page_id=15. Tidspunkt og sted for første skippermøde for wave/freestyle annonceres på www.dbo.dk torsdag d. 11/9 kl. 19. Og vær opmærksom på, at wave/freestyle ikke kan aflyses til dette stævne – der indkaldes altså til alle discipliner.

Hvis du er tilmeldt wave/freestyle, er du også automatisk tilmeldt formula/slalom og omvendt. Du skal dog være forberedt på at måtte vælge, hvilken disciplin du vil sejle, hvis flere discipliner finder sted samtidig, f. eks. wave på havet og slalom på fjorden ved Ringkøbing. Og vær opmærksom på, at wave/freestyle starter allerede fredag d. 12/9.

Screen Shot 2012-08-09 at 10.26.34 AM

Du kan tilmelde dig online indtil 3/9 – ved tilmelding på dagen koster det et ekstra gebyr på 200 kr. Du kan også tilmelde dig på dagen i wave/freestyle ved dette stævne

 

Hvis du vil deltage i både formula/slalom og wave/freestyle skal du give besked på mail til wf@dbo.dk og fs@dbo.dk og skrive, hvad din prioritering er, hvis der sejles f. eks. wave i Hvide Sande og slalom på fjorden samtidig. Det er vigtigt, at vi får besked af hensyn til eliminationerne i de forskellige discipliner.

Første skippermøde for wave og freestyle, fredag d. 12/9 kl. 8, og hvis der er vind, sættes sejladserne i gang umiddelbart efter. Nærmere om hvor første skippermøde for wave og freestyle finder sted på www.dbo.dk senest torsdag d. 11/9.

Første skippermøde for formula og slalom, lørdag d. 13/9 kl. 9 ved Ringkøbing Sejlklubs klubhus. Præmieoverrækkelse samme sted søndag d. 14/9 efter sidste sejlads.

Vi glæder os til at se jer i Ringkøbing og omegn.

 

Venlig hilsen

DBO og Ringkøbing Sejlklub