Kære wave/freestylere

Fredag d. 10/10 udløber fristen for at melde sig til DM i wave/freestyle i Klitmøller online. Præmiebjerget vokser dag for dag – der er præmier fra DBO’s økonomiske støtter, Neil Pryde, Nautic og Intersurf. Der er finner fra Maui Ultra Fins, dragter fra RRD og Windsurfshoppen, og ting og sager fra Westwind. Og ikke mindst årets hovedpræmie fra Simmer til den samlede vinder af junior wave/freestyle: 3 sejl + master og bomme stillet til rådighed i et år!! Derudover laver det tyske kulttøjmærke Fädd en speciel event t-shirt til os – alle får én. Og Nobe kommer med 250 flasker læskedrik til os. Der er altså sørget ordentligt for deltagerne til DM, så nu mangler vi bare, at du melder dig til.

Lørdag aften d. 18/10 er der fællesspisning i NASA’s klubhus, og vi gentager succesen fra 2013 med Vorupør slagteren. Tilbudet kommer her, og slagteren lægger  kylling oven i det andet kød:

Click to access menutilbud.pdf

Hvis du vil spise med, skal du sende en mail til: andreasj81@hotmail.com senest mandag d. 13/10. Betaling foregår kontant, når maden bliver leveret. Efter middagen er der præmieoverrækkelse og så begynder festen.

Vi glæder os til at dig i Klitmøller

DBO wave/freestyle