Til lands. Til vands. I Luften – og under jorden. Der er alle muligheder for at blive udfordret og få en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, når Værftshallerne ved Kronborg i Helsingør lægger rum til en ny sportsevent ”E’GO – Challenge Yourself 2015”.

I og omkring de gamle rustikke værftshaller i Helsingør kan publikum den 23.-24. maj 2015 få mulighed for at prøve kræfter med helt nye sportsgrene, for at udfordre sig selv og være fysisk aktiv. Svævebane igennem den store værftshal, Skate windsurfing, Turfdog, Crazy Carts, SUP, stepcykler, Me movers, Open water swimming og ikke mindst en full size skateboard rampe i havnebassinet står klar til opvisning, Se hvilke aktiviteter der er http://ego-event.dk/category/aktiviteter/.

pressebillede_moed_surf_ego_2015

Konceptet er enkelt. Kom med din familie, kæreste eller alene og brug nogle timer på at køre, hoppe eller flyve igennem hallerne, over havnefronten og på vandet.

Programmet vil også omfatte opvisninger i løbet af weekenden af flere forskellige sportsgrene. Se meget mere på ego-event.dk Udover de mange gratis aktiviteter  udstiller og sælger de mange sportsgrene også det nyeste udstyr i alle værftshallerne, alt fra Windsurf, SUP, Skimboards udstyr til løbetøj og Løbehjul, se udstillere her http://ego-event.dk/category/udstillere/

Grib chancen og få luftet ud i alt det sportsudstyr du gemmer væk på loftet!
Andre vil blive glade for det! I forbindelse med E`GO – challenge yourself er det muligt at købe en stand til brugt sportsudstyr.

Har du nogle brugbare ting I er vokset fra, eller mangler du lige en brugt mountainbike til den yngste nybegynder, surf boards m.m. så er her en chance for at gøre et godt kup.

Prisen er 200,- kr. pr. plads. Loppemarkedet finder sted 23. – 24. maj fra kl. 10 – 15. Der er gratis adgang for alle besøgene og til standholderne i “sportsudstyrsloppemarkedet” er der reserveret et godt område.

Medbring selv bord mm. HENVENDELSE VEDR. LEJE AF STAND: peter@egoevent.dk eller mobil 51 53 71 73

Et besøg på E’GO kan også kombineres med en tur på Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart tegnet af Bjarke Ingels. Begge ligger op ad eventområdet og er en del af Kulturhavn Kronborg.

Praktiske oplysninger:
Tid: 23.-24. maj 2015 kl. 10-17 (gratis)

Sted: Kulturhavn Kronborg, Kronborgvej 2, 3000 Helsingør

Mad og drikke:
Der kan købes sandwiches, pølser, kaffe, is, snacks og kolde drikkevarer på eventområdet. Men egen madkurv kan også nydes på trapperne ned mod havnebassinet.

Oplev mere:
www.ego-event.dk
http://ego-event.dk/blog
facebook.com/egoevent
instagram.com/ego_event
https://plus.google.com/+Ego-eventDk
#ego_event

Sådan når du frem:
Adresse: Ny Kronborgvej, 3000 Helsingør
Hvis du er i bil er der både gratis og betalings P-pladser ved eventpladsen