VM Træning i Skive

VM Træning i Skive

Skive Windsurfingklub kvitterer for interessen for VM ved at arrangere fælles træning for alle interesserede i hele perioden op til VM. Eller rettere; – træningen foregår som den altid har gjort i klubben, nemlig med træning stort set hver dag, – men nu indbydes alle landets Formula-sejlere til at tage del i træningen, – og med den eneste betingelse, at de er medlem af en klub under Dansk Sejlunion.

Der satses i træningssamlingerne på samarbejde og et fælles mål, der hedder bedst mulige placeringer til Danmark. Trimtips og gode råd uddeles rundhåndet mellem deltagerne for på den måde at løfte det samlede niveau endnu højere op. Når de udenlandske Formula-sejlere stiller op den 28. august bliver det altså mod et stærkt dansk hold, og ikke en flok individualister.

Første træningssamling i Skive bliver i påskeferien, og derefter trænes der på hverdage og i weekender afhængigt at sæsonens øvrige kapsejladskalender. Interesserede holder sig ajour med træningstiderne via VM-stævnets hjemmeside www.fw2011.dk.

Vi ses i Skive.