Nautic Surf og SkiIgen i 2016 støtter Nautic DBO, så vi i fællesskab kan udvikle organisationen og windsurfsport på konkurrenceplan. Nautic butikkerne har forsynet danske windsurfere med udstyr siden 1979, og butikkerne i København og Herning er to af Danmarks største og ældste, når det drejer sig om vand- og vintersport. Windsurfing i Danmark og etableringen af Nautic hænger tæt sammen, og med tiden er sortimentet vokset og omfatter nu også kite, kajak, SUP, skateboard, ski samt snow- og wakeboard. Dertil kommer et omfattende udvalg af tilbehør og tøj til den kræsne sportsudøver. Og onlinebutikken har over 10000 produkter til hurtig levering, Check hele Nautics sortiment online

Nautic er medlem af Surf og Ski gruppen og en del af det gode selskab i den danske windsurfbranche, som støtter DBO – det er vi glade for.

Smut ind til Nautic, når du skal købe udstyr. Her fås det bedste fra de førende producenter på markedet, og personalet som er kompetente udøvere i alle discipliner, giver kyndig og venlig vejledning.
I de kommende dage præsenterer vi en række DBO-støtter for sæson 2016. Følg med her på siden.

[placidslider id=5]