Camp

Det nystartede Girls Go Windsurf Camp med Anissa Mohrath blev i samarbejde med Lynæs Surfcenter en succes tiltrods for den sløve tilgang af deltager som kom i sidste øjeblik. Den internationale deltagelse fra både Tyskland, Holland, U.S.A, og Danmark gjorde camp’en til en oplevelse i sig selv. Deltagerne var på helt forskellige niveauer, og Anissa formåede sammen med hjælpe-instruktør Henrik Haagen fra Nivå Surfklub, at skubbe til deltagernes individuelle niveauer sådan at de alle fik skubbet grænser til at viderudvikle sig.

Camp_19

Heldig var det, at der i løbet af alle de fire dage hvor camp’en blev afholdt, var vind. Vind nok til at kunne plane med 6,5m2 og 7,5m2 sejl. Maden blev hovedsageligt sponsoreret af Santa Maria, som bød på deres mexikanske og asiatiske sortiment og dertil forfriskninger fra Faxe Kondi Booster og nogle kolde øl fra Odense Albani.
På grund af faldende temperaturer på omkring 18 varmegrader, blev der tændt op i den udendørs jacuzzi, som var til glæde for deltagerne, og den nød de sig i den grad godt af.

DCIM100GOPROG0051685.

Camp_32Camp_30På sidste dagen var det lagt på programmet at der skulle sejles til kl 14:30, men deltagerne havde sejlet sig til blodslidte fingre og muslinge skår under fødderne, og senere ømme muskler.
Vi ser frem til næste år med forhåbentlig flere deltager – jo flere, jo sjovere!

Camp_girlz3

DCIM100GOPROG0021728.

Camp_22 Camp3 Camp_13