En mildest talt sløj vejrudsigt afholdte ikke de 43 deltagere fra alle landets grænser at køre til Ejsing lørdag d. 27. Heldigvis var der mere vind end forventet og solen bagte fra en skyfri himmel hvilket gjorde Surfers Cup til en stor succes.

Det skal fremhæves at vi havde 8 seje deltager i begynder-klassen, som alle havde en fantastisk oplevelse på en kort 8-talsbane, hvor Sebastian Kornum kørte slagets gang. Starten bestod af en ”1-2-3-nu-start”. Så galt det om at trække sejlet op og sejle om kap mod første mærke. Der blev grinet og heppet på hinanden. Især blev der heppet på feltets yngste deltager, 10 årige Andrea Hermann, som gennemførte sit livs første sejladser. Sebastian Kornum udtaler ”Det var virkelig sjovt at lave disse helt simple sejladser på bare 2 bøjer. Efter et par sejladser steg niveauet allerede, og jeg er ikke i tvivl om at vi ser dem rykke op i ”øvet” næste år. Det er allerede bestemt at vi igen har en begynderklasse næste år, for det var en kæmpe succes!”.

Top 3 i begynderklasen:
1. Clara Minch
2. Casper Bak-Pedersen
3. Michael Eliasen
begynder

Længere ude end begynder-banen, havde baneleder Christen Justesen med sin assistent Christian Justesen, placeret banen for øvet og elite. Der var både damer, juniorer, seniorer og grandmasters til start og der blev sejlet MANGE omgange på den traditionelle 8-talsbane. Der blev gennemført 2 sejladser af ca. 20 minutter hver, hvor det galte om at få flest omgange. Stort set alle var planende i første sejlads, men i sidste var vinden meget let. Dog var alle meget tilfredse, fordi der var mere vind end vejrudsigten havde lovet. Da surferne kom i land spillede musikken på stranden, og Skiw-grillen stod klar med varme frankfurtere til alle!

Da blodsukkeret var stabiliseret igen blev der afviklet en stafet med SUP. 4 hold dystede, men det var hold 3 og 4 der blev finalister. Hold tre løb med sejren i finalen og fik alle en fed Quiksilver taske hver, mens hold 4 fik t-shirts ligeledes fra Quiksilver.

Surfers Cup havde sørget for et kæmpe præmiebord. Der blev trukket lod om 4 dæk fra Bjarne Nielsen til en værdi af 4.000 kroner, and NP våddragt og et ildsted fra Morsø. Derudover var der våddragter og solbriller til vindere af hver klasse og selvfølgelig lodtrækning af de resterende præmier fra gavebordet.

Top 3 Piger:
1. Sissel Dahl
2. Line Bang Wittrup
3. Caroline Nørgaard
IMG_3798

Top 3 U18:
1. Casper Jepsen
2. Anders Eliasen
3. Jonas Thyme
junior

Top 3 Øvet:
1. Sissel Dahl
2. Nicolaj Klitgaard
3. Alfred Dixen
IMG_3804

Top 3 Elite:
1. Nicklas Borgen
2. Peter Nors
3. Casper Jepsen
IMG_3816

Alle resultater fra stævnet kan ses HER.
Alle billeder fra stævnet kan ses på Surfers Cups Facebookside HER.

Vi takker af hjertet for alle der deltog og håber at vi ser jer igen næste år til et endnu større Surfers Cup!

De bedste hilsner,
Danni Jakobsen og Sebastian Kornum
Surfers Cup
IMG_3839

IMG_3836

IMG_3824

IMG_3820

IMG_3755

IMG_3474

IMG_3341

DCIM100MEDIADJI_0115.JPG

DCIM100MEDIADJI_0115.JPG

IMG_3235