Vi kan med stolthed præsentere vores nye sponsor NOVASOL A/S – dansommer A/S.

NOVASOL A/S – dansommer A/S har valgt at støtte DBO stævner under Wave/Freestyle. Denne samarbejdsaftale vil gøre det muligt, at gøre vores stævner endnu bedre. NOVASOL A/S – dansommer A/S har valgt at give et sponsorat af et Gavekort på 2000,- DKK til vores DBO Wave/freestyle Klitmøller Open i uge 42.  Derudover er der blevet indgået en aftale om, at DBO får en provision af alle bookinger igennem NOVASOL A/S – dansommer A/S henvisnings link, som skal være med til at gavne vores stævner økonomisk. Ved siden af denne økonomiske støtte vil NOVASOL A/S – dansommer A/S promovere vores events på deres Facebook og evt. i newsletter mv.

Booking links, vil være under vores event ved tilmelding, samt på vores Facebook event.

Vi takker mange gang NOVASOL A/S – dansommer A/S for denne støtter, og vi gælder os rigtig meget til dette samarbejde, som vi håber på, kommer til at gavne begge partner.


NOVASOL
Det hele begyndte for mere end 40 år siden – 28. december 1968 – og den nystartede virksomheds første produkt var hytteferie i Norge. Fra et regulært one-man-show i et kælderlokale på Nørrebro har det daværende Nordisk Ferie udviklet sig til det nuværende NOVASOL – Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Forskellen mellem dengang og i dag er stor – og alligevel er de væsentligste af NOVASOL’s principper og holdninger fortsat de samme.
I dag er NOVASOL en international koncern med datterselskaber i en lang række lande, adskillige servicekontorer på populære feriedestinationer samt flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere. Vi formidler over 44.000 ferieboliger i 33 lande.


Dansommer
Dansommer er en af Danmarks førende og første formidlere af kvalitets- og luksusferiehuse. Vi har erfaring med udlejning af feriehuse gennem mere end 30 år, derfor ved vi noget om kvalitet og behov. Vores filosofi er enkel: Vi tager udgangspunkt i lejernes, ejernes og samarbejdspartnernes behov. Firmaet er grundlagt i 1976 af Niels Nymark og skiftede til navnet dansommer i 1979 og blev i 2001 slået sammen med NOVASOL. dansommer tilbyder sommerhuse overalt i Danmark og i alle prislejer.