Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/e/7/dbo.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

IFCA Slalom European Championships 2018 – Event Preview


Europamesterskaberne for Youth, Master og Women i disciplinen slalom er netop skudt igang. Vi har syv unge danskere med dernede ud af de i alt 46 deltager.Vejr prognosen er noget der kan gøre én vild i varmen de første par dage, med skiftende vindretninger og aftagende temperaturer, og endda måske med en morgenbrise torsdag og fredag. Vi må vente og se… men mon ikke at de skyder noget kurs sejlads igang?

Danske deltager:
Emil Lund (DEN-61)
Johan Soe (DEN-37)
Jonas Thyme (DEN-171)
Malthe Elholm Jensen (DEN-96)
Mads Jepsen (DEN-15)
Niklas Lillelund (DEN-291)
Peter Nors (DEN-431)