Solen skinner og mange har allerede haft deres indtil videre bedste dage på vandet i år.  Dog betyder Påsken  for mange stadig første dag på vandet og dermed start på sæsonen. Påsken er også et tegn på at der kun er mindre end 2 uger til årets første rangliste stævne i disciplinen Kurs, Slalom, og Kona. Kurs betyder i at du kan deltage på hvilket som helst udstyr der kan krydse op imod vinden og sejle slør.

Kona disciplinen som har de sidste mange år været meget populært i Nivå og i Sverige, er i år blevet et officielt Danmarksmesterskab. Så der er alt grund til at deltage og have det sjovt uanset vind og vejr, da Kona disciplinen ikke har nogen nedre vindgrænse og der dermed er garanti for at du kommer på vandet og sejler.

Mange tror at man skal være super dygtig og nærmest professionel for at kunne deltage i DBO stævner, men det er en helt fejlagtig opfattelse. Stævnerne er bygget op for at samle landets Windsurfere, for at gøre dig til en bedre windsurfer, og få at socialisere og vidensdele. For du kan som uerfaren altid få hjælp fra de mere erfarne sejlere.

Du behøver ej heller sejlnummer og det nyeste udstyr, da DBO stævner byder ind til Open Fun, hvor ALLE kan deltage uanset alder og udstyr. Her kæmper alle mod alle, og selvom enhver har deres udfodringer, så er det altid sjovt at være med.

 

Spar penge

Du kan spare penge ved at forhåndstilmelde dig stævnerne . Forhåndstilmelding til hvert enkelte stævne lukker omkring en uge før begivenheds start. Ved at forhåndstilmelde dig kan du nøjes med at betale 400 kr. som tilmeldingsgebyr istedet for 600 kr.

Som Open Fun deltager kan du nøjes med at tilmelde dig på dagen. Der betales pr dag, og du behøver dermed ikke være nødsaget til at sejle begge dage. Open Fun koster blot 200 kr pr dag.

 

Spar både tid og endnu flere penge 

Hvis du både vil spare både tid og endnu flere penge, så kan du forhåndstilmelde dig ALLE årets stævner. Du behøver dermed ikke at skulle tænke på at huske at forhåndstilmelde dig hvert enkelte stævne og du sparer samtidig mange flere penge.

Du kan forhåndstilmelde dig stævner og se oplysninger på DBO’s online system: www.dbo.klub-modul.dk

OBS! Sidste tilmeldingsfrist for forhåndstilmelding til årets første DBO stævne er den 25. april.