Venø Efterskole har d. 14. maj 2011 valgt at stå i spidsen for en fantastisk surf event på Venø. Efterskolen byder velkommen til et stævne, hvor der afholdes Neil Pryde Ø-Grandprix ”Venø Rundt” samt en freestyle konkurrence, hvor der er inviteret landets bedste ungdomssurfere. Derudover vil alle windsurfere desuden kunne deltage i en speedkonkurrence, hvor kun tophastigheden tæller. Alle tre discipliner er åben for alle uanset køn og alder.

Venø efterskole har gennem årene tiltrukket en lang række dygtige surfere, og med denne event skabes en tilbagevendende begivenhed, der år efter år kan aflive myterne om, hvem der river de vildeste tricks af på vandet. Hvem der er den hurtigste mand i Venø bugten? Og hvem der er fartkongen?

Der vil være et startgebyr for at deltage i ”Venø Rundt”, mens freestyle og speedkonkurrencen bliver gratis. Der vil være præmier til top 3 i alle discipliner.

I tilfælde af vindstille forhold, der gør almindelig windsurfing umuligt, vil deltagerne i freestyle konkurrencen få mulighed for tow-in, hvilket vil sige at blive trukket op i fart af en speedbåd så de vilde tricks alligevel kan laves. Alternative konkurrencer vil også afgøre hvem, der er hurtigst på vandet.

Følg med på Facebook ”Venø Water Stars”, hvor der løbende opdateres.

For yderlige oplysninger kontakt ulf@venoe-efterskole.dk