Freeride Fun Cup – nye regionale stævner for alle.

Når Lemvig Sejlklub, Neptun Windsurfing Vejle og Sydhavnens Windsurfing Klub inviterer til Freeride Fun Cup den 22. juni er det startskuddet til et nyt tilbud til windsurfere og klubber.

Freeride Fun Cup et-dages regionale events, hvor der lægges fokus på at lære nyt – og at møde surfere fra andre klubber. Formatet for sejladserne er enkle. Der sejles efter ganske få regler på 8-tals bane, hvor der sejles på tid. En sejlads planlægges til fx 20 eller 30 minutter, hvor det i bund og grund handler om at sejle så mange omgange som muligt. På den måde bliver der ikke ventetid for nogen – ligesom dét at deltage for første gang bliver lang lettere overkommeligt.
En væsentlig del af at deltage i Freeride Fun Cup handler om at komme ud og opleve nyt sammen med sine klubkammerater. Derfor er det oplagt, at klubber tager af sted sammen inden for den aktuelle region.

Tilmeldingsfristen til stævnerne i Lemvig Sejlklub, Neptun Windsurfing Vejle og Sydhavnens Windsurfing Klub er søndag d. 16. juni.

Det koster kun 125,- kr. at deltage. Man kan deltage i forskellige klasser alt efter niveau og alder.

Se mere om Freeride Fun Cup på Facebook-siden @Freeride Fun Cup, hvor du også finder links til tilmelding.

Freeride Fun Cup arrangeres af klubber – for klubber. Derfor skal du være medlem af en klub for at deltage. Initiativet til en række af 6 regionale stævner i 2019 er taget af klubber og Dansk Sejlunion.