Et hurtigt tilbage kig på PWA World Tour som igen i år lagde et smut forbi Hvide Sande i forbindelse med WaterZ. Der var smæk på vinden, og alle sejlere var enige om at Danmark igen i år leverede gode betingelser for udfordrende sejladser tiltrods for at Ringkøbing fjord er lav og dermed “kun” skaber chops (gudske lov for at det ikke afvikles i vesterhavet) – ja, de maksimale vindstyrker gav sejlerne rigeligt at hive i. Så meget at selv nogle at de store sejlere brugte nogle at de mindste sejl som de havde registreret. Stakkels kvinderne som jo også har samme små sejl, da der ikke produceres Race sejl i størrelser mindre end 5.0m2.

Nå, men hvis vi lige skal opsummere hvor mange danskere der deltog, så var der i år desværre ingen kvindelig repræsentant for Danmark under PWA’en, men heldigvis var der stor tilslutning af danskere som var: Sebastian Kornum (der har været med på hele turen og som endte i top 20), Danni Jakobsen på en 43. plads, Jonas Thyme der endte på en 47. plads, Anders Boje på en 49. plads, Mads Jepsen på en 53. plads.

Kurosh Kiani har været skade og har derfor ikke deltaget i de to sidste tour stop af PWA’en, men er ved godt helbred og ved at træne sig op til et kampklar niveau.

Ligeledes var vores gentagne Danmarksmester i Slalom, Kasper Juul Larsen, ikke at se, hvilket formentlig skyldes familieforøgelse ligesom Anissa Mohrath.

Men en trofast mand var der til at dokumentere alle de danske sejlere og det var Jan Nielsen. Du kan se flere af hans billeder på facebooksiden her.