Sidste weekend bød Århus Sejlsportscenter op til kapsejlads for de olympiske klasser.

Det skulle vise sig at vindgrænsen i Århus var super lav, og vi fik afviklet sejladser helt ned til 6-8 knob vind, hvilket må siges at være imponerende.

Fredag bød på utrolig let vind, og vi fik sejlet 1,5 omgang på banen inden vinden droppede til ingenting og vi måtte opgive at få resultater i kassen. Selv kite-foil’ernes drager drattede ned. Da sejladserne blev opgivet for dagen, tog flere sejlere til “Cold Tenerife” (Horsens Fjord), hvor der var perfekt vind til sent om aftenen. Der blev line’t op, trimmet udstyr og udvekslet trimtips mellem jyder og sjællandere (nok mest fra vest mod øst 🙂

Lørdag var starten udskudt til kl. 13, og det blev en letvindsdag. Vi startede med at sejle op/ned bane, hvor vi fik 2 sejladser i 6-9 knobs vind, så det betød at der skulle pumpes for at holde fart i udstyret.  Derefter blev det til 2 slalomsejladser, også i helt let luft.

Søndag kom der endelig vind til at alle havde god power i de første 2 sejladser. Feltet var tæt, og jeg tør godt sige, at alle havde noget at se til med at styre udstyret rundt på banen. I de 3 efterfølgende sejladser var vinden dog mere moderat, og efter 5 sejladser uden pause på land, var de fleste sejlere ved at være godt brugt.

Top 5 blev:

  1. Mads Jepsen
  2. Vincent Langer (GER)
  3. Michele Becker  (GER)
  4. Sebastian Fleischer
  5. Alfred Tang Dixen