Premieren på Neilpryde Ø-Grandprix serien 2011 er lørdag den 14. maj, hvor starten til dette års udgave af Venø Rundt skydes i gang. Sejladsen er Danmarks ældste distancesejlads og en klassiker i Ø-Grandprix serien. Bag arrangement står Windy Windsurfing Klub, som i de seneste år har afviklet sejladsen i samarbejde med Venø Efterskole.

Sejladsen starter fra Venø Havn, og turen rundt om Venø er knap 20 km. Turen er meget flot og byder på afvekslende natur og sejladsmæssige oplevelser. Deltagerne kommer forbi et naturreservat, et par områder med (meget) lavt vand, og så selvfølgelig masser af åbent vand med mere eller mindre udfordrende forhold – afhængig af vinden.

Sejladsen henvender sig til bredden, og alle kan således deltage under sikre forhold. Der vil være fokus på sikkerhed – så det er obligatorisk for deltagerne at bære svømme/flydevest, og en følgebåd vil sikre at alle kommer sikkert i land.

Tilmelding sker på dagen og deltagelse koster kr. 100

Der afholdes skippermøde kl. 11.00, hvor deltagerne vil modtage vigtig instruktion om sejladsens afvikling. Deltagerne bør have rigget til og være klar til at gå på vandet inden skippermødet.

Sejladsen starter kl. 12.00

Når alle er kommet sikkert i land, vil der være præmieoverrækkelse med flotte lod-trækningspræmier til alle deltagere.

Efter sejladsen vil du kunne finde resultater, billeder samt artikel om sejladsen på www.neilpryde.dk

Venø Efterskole afvikler samme dag ”Venø Water Stars”, som er et fantastisk arran-gement med både freestyle- og speedkonkurrence. Nogle af landets bedste ungdomssurfere er inviteret – men konkurrencerne er åben for alle – uanset køn og alder. Du finder yderlig information om denne event på Facebook ”Venø Water Stars”, hvor der løbende opdateres.

Dato: Lørdag den 14. maj
Distance: ca. 20 km
Skippermøde: kl. 11.00
Sted: Venø Havn
Postition: 56.55113 N, 8.61371 E
Deltagere: Windsurfing
Kontaktperson: Ulf Ipsen
Tlf.: 28 33 20 59
E-mail: Ulf@venoe-efterskole.dk