Startlicens

 

Starlicens og nummer

Starlicens og nummer

Du skal have en startlicens, hvis du vil deltage i stævner, som er sanktioneret af Dansk Brætsejler Organisation. Eneste undtagelse er deltagelse i Young Gun Cup, hvor vi dog råder til, at man melder sig ind i DBO og er medlem af en surf- eller sejlklub.

For at få udstedt en startlicens fra DBO, så skal følgende være opfyldt:

  • Du skal være medlem af DBO.
  • Du skal være medlem af en klub, der er godkendt af Dansk Sejlunion, se listen her hos DS, og tage en kopi af din klubkontingent indbetaling for indeværende år.
  • Du skal medsende en kopi af din surfforsikringspolice (familieforsikring/familiens basisforsikring), sammen med en kopi af forsikringsbetingelserne. På forsikringsbetingelserne skal I (eller dit forsikringsselskab) TYDELIGT fremhæve de steder, hvor det fremgår at du er ansvarsforsikret på surfbræt under kapsejlads. Samtidig skal der medsendes kopi af kvittering på at forsikringen er betalt for indeværende år.

Du sender så det hele i et brev til DBO´s licenskoordinator:

Peter Hollænder Larsen
Guldborgvej 3, Veddelev
4000 Roskilde

Eller pr. mail inklusiv scanninger af dokumenterne til: startlicens@dbo.dk

BEMÆRK: Der pålægges et gebyr på 100,- kroner, hvis ikke din licens er gyldig d. 15. april (gælder ikke nye medlemmer efter denne dato).

Du kan først deltage i DBOs aktiviteter, når du opfylder licenskravene. Check medlemslisten og se om din startlicens er gyldig.