Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/e/7/dbo.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Tilbage til Startlicens

Sejlnummer Tildeling & Skift

Sejlnummer tildeling og skift

Sejlnummer tildeling og skift

Tildeling af sejlnumre:
Når du optages som nyt medlem af DBO tildeles du automatisk et sejlnummer. Det er også muligt enten fra starten eller efter et par sæsoner at skifte til f.eks. et tocifret sejlnummer hvis der er frie numre.
Hvis du fra starten ønsker at komme med i tildelingen af eventuelle frie sejlnumre, så skal du følge proceduren for nummerskift, også selvom du er nyt medlem.

Skift af sejlnummer eller ønske om specielle numre:
En sejler som har fået tildelt et sejlnummer, kan godt skifte til et mere ”mund-ret” nummer, eller et to-ciffer nummer. Et skift er underlagt nogle strikse procedurer, da DEN-nummeret er registrerings nummeret i mange sammenhænge gennem sæsonen.

Et sejlnummer skift kan kun finde sted i perioden fra uge 43 til uge 9 (gælder også for nye medlemmer), og tildelingen sker efter følgende retningslinjer:

Du skal lægge billet ind hos DBO’s sejlnummer-koordinator ved at sende en e-mail med angivelse af navn, adresse, telefonnummer, og at din mail vedrører ønske om at komme i køen til et nyt sejlnummer. Nyt sejlnummer/sejlnummerskift koster kr. 100,- som betales med det samme via medlemsportalen, det er hurtigt gjort via vores online betalings system, vælg sejlnummer og gå til betaling, nemmere kan det ikke være.

Hvis man ønsker et- eller tocifrede sejlnumre, kan der kun vælges mellem de frie sejlnumre som er opført på den liste der udsendes umiddelbart efter udløbet af uge 7. Sejlnumre som bliver frie efter udløbet af uge 7 bliver spærret i et år.

Henvendelse vedr. nummerskifte skal sendes til DBO’s kasserer.

Hvis der efter udløbet af uge 9 stadig er frie sejlnumre kan disse numre af DBO frigives til anvendelse indtil primo april måned.